Az ANSWEAR-ről

We Are The ANSWEAR
WE ARE THE ANSWEAR!
Tarts velünk egy trendeken és stílusokon átívelő utazásra, hagyd, hogy az álmaid valóra váljanak. Találd meg te is a választ - mi vagyunk a válasz! WE ARE THE ANSWEAR!

Az Answear.hu divatot teremt nők, férfiak és gyermekek számára egyaránt. Többmárkás online áruház vagyunk, ahol ruhákat, cipőket és kiegészítőket vásárolhatsz az otthonod kényelméből. Válogass több mint 500 eredeti, világhírű márka termékeinek kínálatából, és legyenek szeretteid és te is igazán divatosak. Csak neked gyűjtöttük össze a a legjobb prémium- (Tommy Hilfiger, Guess Jeans, Pinko, DKNY), sport- (adidas, Nike, Puma, New Balance) és népszerű életmódmárkákat (BOSS, Max Mara, Moschino), és sok-sok más nagyszerű márkát.

Ma mit viselnél legszívesebben? Kínálatunkban megtalálsz mindent, amiről csak álmodsz. Különböző mintájú és színű ruhák, divatos női és férfi farmerek, kényelmes pulóverek, nadrágok, melegítő szettek, meleg téli kabátok, könnyű tavaszi kabátok, különféle típusú cipők – az utcai laza sportos cipőktől kezdve az ultra csajos tűsarkúig-, ezen felül a legtrendibb kézitáskák, hátizsákok, sapkák, kesztyűk, sálak és sok hasznos kütyü közül válogathatsz.

Az Answear 2011 óta működik. Nem csak Lengyelországban vagyunk jelen, hanem 10 közép- és kelet-európai országban is: Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Ukrajnában, Romániában, Bulgáriában, Görögországban, Horvátországban, Cypruson, Szlovéniában és Olaszországban. Folyamatosan fejlődünk, és ez a fejlődés megállíthatatlan! Ami megkülönböztet minket versenytársainktól az a problémamentes és rendkívül gyors kiszállítás. Oldalunkon és alklamzásunkban, különböző szállítási lehetőségek és biztonságos fizetési módok közül válogathatsz, amely mindenképpen meg fogja szerettetni veled az online vásárlást. Ezen felül, az Answear Club program tagjaként, további kedvezményekhez és előnyökhöz juthatsz.

Az Answear.hu nemcsak a divatról és a vásárlásról szól, hanem a közösségről is. Számos kezdeményezésünkkel támogatjuk a fiatal tehetségeket, olyan projektek során, mint a Stylistok csatája, vagy a Packshot Project. Fontos szerepet tulajdonítunk a környezetvédelemnek is, ezért hoztuk létre a Wear & Share projektünket. Támogatjuk továbbá a rászorulókat és az árvaházakat is. Tedd jobbá a világot velünk! – mi vagyunk a válasz! WE ARE THE ANSWEAR!
Ingyenes szállítás és termékvisszaküldés 22 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás és termékvisszaküldés 22 000 Ft-tól

Gyors és kényelmes szállítási módok. Válassz több visszaküldési lehetőség közül

Kiküldés 24 órán belül (öko-csomagban)

Kiküldés 24 órán belül (öko-csomagban)

A 13:00 óráig leadott és feldolgozott rendeléseket aznap kiküldjük

Megtakarítás az Answear Club segítségével

Megtakarítás az Answear Club segítségével

A klub tagjaként akár 50% -kal is csökkentheted vásárlásod végösszegét